Mesin Upsetting Threading

Pondok Description:

Rebar End Cold Forging Machine Rebar diameter range: φ16-φ40 Oil pump flux: 5L/min Rating power: <60Mpa Electric motor power: 4KW Piston movement distance: 100mm Out dimension(mm): 1225×570×1100mm Weight: 597Kg This machine is the preparative machine for rebar connection in construction work. Its main function is to forging the end part of rebar to raise the rebar area and therefore enlarge the strength of rebar end.     Steel bar Thread Cutting Machine...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rebar Tungtung Tiis Forging Mesin

    sdfdsf

    Rebar rentang diaméterna:

    φ16 - φ40

    fluks pompa minyak:

    5L / mnt

    Peunteun kakuatan:

    < 60Mpa

    kakuatan motor listrik:

    4KW

    Piston gerakan jarak:

    100mm

    Kaluar dimension (mm):

    1225 × 570 × 1100 mm

    beurat:

    597Kg

    mesin Ieu mesin preparative pikeun sambungan rebar dina karya konstruksi. Fungsi utama nyaeta pikeun forging tungtung bagian tina rebar pikeun ngangkat wewengkon rebar sahingga ngalegaan kakuatan rebar tungtung.

     

     

    Baja bar Thread  Cutting Mesin

     

     sdfeg

    Rebar rentang diaméterna:  

    φ16 - φ40

    Threading speed motong

    32r / mnt

    speed Nyieun

    64r / mnt

    kakuatan motor listrik:

    2.4 / 3KW

    Motong jarak pergerakan sirah:

    150mm

    Kaluar dimension (mm):

    1325 × 570 × 1070 mm

    beurat :

    537Kg

    mesin ieu dipaké pikeun motong thread pikeun rebar tungtung sanggeus forging tiis.

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali