LNG Terminal di Nantong Kota

parusahaan bakal nyadiakeun paralel thread coupler pikeun Nantong LNG Terminal. Kami geus dijieun kontrak kalayan Hebei Research Institute of Construction & géotéhnik Penyelidik Co., Ltd on bulan ieu. Éta kudu 20mm, 25mm, 28mm normal coupler thread na transisi coupler 28mm mun 25mm, 25mm mun 20mm. Total nilai kontrak anu 20 rébu. Kami yakin kana jasa sisi item sareng kualitas alus sarta kuantitas dina jangka waktu.

sdsf


waktos pos: Nov-05-2018