Contact Us - Hebei Linying Building Materials Co., Ltd.

Taros Kami

Hebei Linying Gedong Bahan Téhnologi Co., Ltd

alamat

No.13, Yangtze River Jalan, Hai-Tech Industri District Kamekaran, Shijiazhuang Kota, Propinsi Hebei Province, PRChina.

Surélék

linda-hbly@hotmail.com

Chinababy3300@126.com

telepon

0311-68006206

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?