About Us - Hebei Linying Building Materials Co., Ltd.

Tentang Kami

Hebei Linying Buliding Bahan téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji suppliers profésional pikeun produk threading rebar jeung alat patali di Cina. Pausahaan ieu diadegkeun dina 2011, nu dina aktipitas dina coupler rebar threading, threading rarancang mesin runtuyan produk, ngembangkeun, produksi, marketing.  

sdfegesf
IMAGd0061
sdfde

parusahaan boga pangalaman tim desain, kakuatan manufaktur kuat, tur kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi nyandak urang kana ngajamin kapuasan customer total. Bisa nyadiakeun bahan baku béda pikeun couplers nurutkeun request.All customer sahiji produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional tur greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya.

 Dina bisnis internasional, pausahaan jeung Koréa Kidul, India, Dubai, Amérika Kidul jeung nagara séjén sarta wewengkon menyimpulkan hubungan alus gawé babarengan. Sanggeus leuwih ti tujuh taun ngembangkeun bisnis, parusahaan dasarna geus diteundeun hiji yayasan padet, boga reputasi bisnis jeung gaya operasi alus. Urang bakal prinsipna iman alus, wholeheartedly kalawan jumlah vast konsumén di imah na mancanagara pikeun gawé bareng.

sdsdfdsdf