• 7
  • 9
  • 8
  • N1
    pausahaan

    pausahaan

    Simkuring boga grup tina personnels manajemén kualitas luhur jeung profésional, anu nyieun produk kualitas luhur sarta miboga kamampuh pikeun ngembangkeun produk anyar rék dilegakeun pasar kami imah jeung di mancanagara.
  • N2
    teknologi

    teknologi

    alat-alat canggih, kontrol kualitas ketat, layanan palanggan-oriéntasi, kasimpulan prakarsa jeung perbaikan defects sarta pangalaman Industri éksténsif ngaktipkeun kami pikeun ngajamin langkung customer.
  • N3
    barang

    barang

    Urang ngajamin yén parusahaan urang bakal coba pangalusna kami pikeun ngurangan biaya meuli customer, shorten periode beuli, stabil kualitas produk, kanaékan
  • IMAGd0061

TENTANG KAMI

Hebei Linying Buliding Bahan téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji suppliers profésional pikeun produk threading rebar jeung alat patali di Cina. Pausahaan ieu diadegkeun dina 2011, nu dina aktipitas dina coupler rebar threading, threading rarancang mesin runtuyan produk, ngembangkeun, produksi, marketing.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel