• 7
  • 9
  • 8
  • N1
    COMPANY

    COMPANY

    We kudu klompok personnels Manajemen kualitas lan profesional, sing nggawe produk kualitas lan duwe kemampuan kanggo berkembang produk anyar kanggo nggedhekake pasar kita ngarep lan luar negeri.
  • N2
    TEKNOLOGI

    TEKNOLOGI

    majeng peralatan, kontrol kualitas ketat, layanan customer-orientasi, ringkesan inisiatif, lan peningkatan cacat lan pengalaman industri ekstensif ngaktifake kita njamin liyane customer.
  • N3
    PRODUCT

    PRODUCT

    We njamin sing kita perusahaan bakal nyoba kita paling apik kanggo ngurangi biaya tuku customer, shorten periode tuku, stabil kualitas produk, Tambah
  • IMAGd0061

BABAGAN AWAKE DHEWE

Hebei Linying telung kwartal Material teknologi Co., Ltd. iku salah siji saka supplier profesional kanggo produk threading rebar lan peralatan sing gegandhengan ing China. Perusahaan iki diadegaké ing taun 2011, kang melu ing coupler rebar threading, threading desain mesin seri produk, pembangunan, produksi, marketing.

Sinau luwih

Products Bintang